The Simsons

Här är de tre hundaktiva i The Simsons. Malin, Christianne och Stewe.

Malin är en skitduktig matte med god hand och blick för oss alla 3. Hon är helt klart familjens coola i både utseende, frisyr och musiksmak. Go Malin!

Christianne är ju den givna mamman i familjen som håller ihop logistiken för träningar och tävlingar.

Stewe är familjens pedagog och systemteoretiker där vi alla ingår i en helhet som påverkar varandra och andra. Vi hundar har varit med och skapat förändringar av både första och andra graden och vi strävar nu mot kaos. !(Om vi kan he, he, he…*illvilligt skratt)

Övriga familjemedlemmar är den där grabben Pontus som brukar gå ut med oss ibland. Han går mest och funderar över sitt så vi sköter oss själva när han är med och hittar inte på nåt ofog då heller.

Rebecca är 17 med djupa urringningar och blonderat tufft hår. Hon är inte hemma så mycket men som kompensation kan vi ligga i hennes säng och hon tar oss på långa promenader där hon kan impa på andra för att vi är så lydiga. Vad vi förstått måste hon umgås med 2 kungspudlar som har hjärna fiskmås så det är klart att vi framstår som under av intelligens alla tre!

Både vardag och helg fylls av träningar och tävlingar och oftast är vi 6 ute på något någonstans. Så hundlivet är stenkul!

/TBF

Annonser

Responses

 1. Tack för gästfriheten och servicen i helgen!
  Sicken tur att Rusa har en dotter som upprätthåller hedern, när morsan är lite ” i väntan på löp så är jag lite okoncentrerad” på tävling!!
  STORT GRATTIS Stewe & Brynja till uppflyttet, jag är så stolt och jätteglad för eran skull, måste kännas så bra att få ett kvitto att ni är på ”rätt väg”!!
  Vi hörs snart igen,
  herrn i huset här hälsar till er alla också!
  Kram Bettan & Rusa

 2. Grattis Brix på din tre-års dag! Hoppas att du fått en riktigt rolig dag med mycket aktiviteter och läcker mat!

  Bettan&Johnny

 3. Hei! Gratulerer kjære Brix med 3-års dagen! Takk for din melding på nettsida mi, Malin, det er godt å høre at Brix trives og at dere har det fint sammen. Det var et vanskelig valg å si farvel til han, å måtte velge mellom to hunder slik er virkelig noe av det verste! Men tanken var så at Brix, siden han er så ung, lett kunne finne et nytt hjem hos noen som ville bruke hans evner, mens gamle hunden her hjemme ikke ville få så mange sjanser til et aktivt liv hos noen andre. Så jeg håper dere får mange år med glede med Brix, han er en fantastisk hund, tror ikke det finnes noen grenser for hva han kan brukes til. Gå spor med han! Han er veldig flink til det, uppletande er han superbra på, og søk også. Jeg kommer til å følge med på sidene deres for å se og glede meg over deres fremganger.
  Klem fra Irene

 4. Tack Malin för din suveräna hjälp med H-järtegrynen (och de andra djuren)under veckan! Från o med nu transformeras de till H-uliganer av klass!!
  /E&J


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: