Furia

Agility   Lydnad   Bruks

Namn: Snjos Blue Frost on Grass

   Tilltalsnamn: Furia

   Född: 090524

   Ras: Australian cattledog

   Mamma: Snjos Blue Bilda

   Pappa: Hillhavens Journey to Suomi ”Topi”

Älskar: Att skälla! Jag skäller på andra hundar, människor, katterna, stararna och när det inte finns något att skälla på så skäller jag för säkerhets skull och bara för att. Sen älskar jag att ligga sked med matte i soffan.

Hatar: När de andra hundarna snor mina saker! 😦

Jag kom till familjen i augusti 2009 och jag har gjort mitt bästa för att leva upp till namnet Furia.  I början kallades jag Furia förgöraren på grund av min förkärlek för allt som inte tillhörde mig. Glasögon, mobiltelefoner och plånböcker smakar jag på. Blomkrukor i fönstren är fult och ska bort så de städar jag undan så fort jag kommer åt. Gardiner passar inte heller bra tycker jag så de river jag ned, rullgardinerna likaså. Laddare av olika slag är extra gott med skapligt tuggmotstånd i sladden. Plus att jag vet hur man sätter på  spisen!

Jag har mycket lek i kroppen men också stor förmåga att koncentrera mig när det behövs. Vi har väl inte gjort så förskräckligt mycket ännu. Lite momentträning, mycket agility och massor av social träning. Jag tycker väldigt mycket om att vakta och måste ju göra det när inte de andra gör sitt! Cyklister, fotgängare, joggare och andra hundar ska hålla sig undan. Särskilt från matte. Fick jag bestämma så skulle husse hålla sig undan från matte han också. Men jag blir nedröstad där och det är väl bäst jag finner mig för husfridens skull. Men jag har lugnat ned mig lite nu när jag blivit lite äldre. I alla fall på utsidan. Inombords vaktar jag lika mycket som förut.

Annonser

Responses

  1. Furia du har ännu inte börjat tävla men är busig och gullig så att man kan äta upp dig. Du får heja på Tilda och Brynja denna helg. Puss mormor


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: