Skrivet av: christiannesimson | maj 9, 2011

Årets första semester

Egel;

Matte har årets första semester och husse jobbar borta såklart.

Sängkriget fortsätter och det står just nu 93 till Esset Sankt Egel och 0 till husse. Wow, wow, wow, vågen!

Matte är lite mer ihärdig och har faktiskt dragit in några få poäng. Men de kostar, de kostar.

Härom morgonen, första semsterdagen, så tyckte allt både jag och Furia att 5.15 är fortfarande en lämplig tid att gå upp ochstarta dagen. Så vi startade små trevare med framdelarna upp i sängen och vänskapliga buffar. Det stod snabbt klart att än var det lite för tidigt. Ok vi lade oss på andra sidan en stund för att ta ny fart vid 5.45. Men matte tyckte fortfarande att husse redan gjort en kiss-och-bajspromenad på morgonen innan han drog iväg till något flyg så hon vägrade urbestämt.

Åh, usch, fy vad tråkigt!

Så jag tog mod till mig och klättrade upp och tryckte några vänskapliga pussar på ögonen och munnen på matte. Nu tryckte hon ned mig på husses kudde så vann jag den ronden i alla fall.

 Men det blev inte särskilt kul att ligga där när man är klarvaken och full av leklust. Furia är ju inte alldeles nödbedd så vi tassade ut i hallen för att se om vi hittade något kul. Ja, toadörren öppen! Där finns det grejer.

 Toaborsten är nästan det roligaste jag vet! Så vi tog tag i varsin ände jag och Furia och morrade och drog och sprang fram och tillbaka så jag åkte som ytterst på en slängunga. Skitkul!!

Vildare och vildare drog och slet vi och fortare och fortare knyckte Furia mig hit och dit i änden på toaborsten. Jag hade ett rejält tag med min tand och Furia släppte inte hon heller. Furia gjorde ett djärvt skutt med bakbenen före upp i sängen och jag följde efter. Tassarna trasslade in sig i täcket och jag ramlade omkull och vi rullade runt och fnissade och morrade högt så jag nästan tappade taget. Men jag höll i och Furia rullade runt i en halvnelson och…”VAD I SJÄLVASTE GLÖDHETA ALLA DJÄV….HÅLLER NI PÅ MED. HUNDJÄV…FÖRSVINN UR SÄNGEN ERA ÄCKLIGA SKITHUNDAR” Gode Gud, kalla hit en exorscist, vad är det här för monster.

 Husse, husse kom hem!!!

 Furia smet snabbt som blixten undan och drog långt in under sängen innan jag hann blinka och monstrets näve landade i tomma sängen. Men jag fick mig en resa. Snabbare än jag hann förstå hur det gick till låg jag plötsligt i min säng igen. Toaborsten for ut på toa och dörren igen med en smäll och sen rörde jag inte en fena förrän matte äntligen gick upp typ 100 år senare. 1-0 till matte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: